06. 05. 2011
Omluva

Chtěl bych se Vám tímto krátkým článkem omluvit, že tady nepřibývá tolik článků, jak bych si představoval (to ani nemluvím o normálních rubrikách – ty nestíhám vůbec). Vím, že hlavně článků ze života Reese tady bývalo o hodně víc…

Ale v poslední době jsem rád, že stíhám dávat fotky z premiér, ve škole mi totiž začalo zkouškové období (ano, ale zase nemusím chodit do školy), takže teď opravdu mimo školy stíhám tak akorát hokej (doufám, že taky sledujete a fandíte). Takže věřím, že moje důvody pochopíte. Samozřejmě se budu snažit něco přidat, ale bude to tak jedna, maximálně dvě novinky za den (pokud vůbec nějaké budou). Co se týče Affs, těm bych se chtěl omluvit, že nepíšu poslední dobou moc komentářů, ale věřte, že na Vaše weby chodím několikrát denně, akorát nestíhám ty komentáře a nechci Vás odbývat jednou větou.

Dneska bych chtěl pak přidat nějaké nové skeny a také už snad budou fotky z premiéry Water for Elephants v Sydney (zatím je jenom photocall a candids).

P.S. To jsem ani nezmínil, jak zanedbávám ostatní weby, ale to se nepatří… A pak, že ten článek bude krátký.

Posted by: Greg
Site
Comments (4)

4 Responses to “Omluva”

  1. Nattynax napsal:

    Vzhledem k tomu, že teď probíhají premiéry Water for Elephants, jsme beztak všichni nejvíc zvědaví právě na ty fotky a ostatní se může doplnit vždycky pak, takže já v tom žádný problém nevidím. nemám pocit, že by to tu bylo nějak prázdné :)
    Jinak samozřejmě fandíme, fandíme, ale co se týče mě, nemám možnost vidět každý zápas :/ Dnešní derby Česko-Slovensko si ale ujít nenechám :)

  2. Háretix napsal:

    V pohodě plně tě chápu a hlvně ti držím palce, máš na to chlape :)
    Jinak hokej rozhodně fandím, máme velmi dobrý kádr snad to dopadne dobře, dnešní zápas se Slovenskem sleduji, celkem mi je jich i líto protože asi nepůjdou do čtvrtfinále …

  3. Jenny napsal:

    Jojo, zkouškový období je boj, taky mi právě začalo a mám toho už plný zuby! Jinak přeju ti hodně štěstí a ať to všecko zvládneš :)
    A jinak na hokej koukám a samozřejmě fandím :)

  4. Bliss napsal:

    Tohle je samozřejmě v pohodě..:).. to se dá pochopit, navíc blog/web je přeci jen zábava, vzdělání je přednější..:).. takže si vůbec nedělej starosti, mám to teď docela podobné..:)

    Na hokej samozřejmě koukám a jsem ráda za včerejší česko-slovenský zápas…:D.. i když nevím, proč přidali těsně před koncem „zbytečné“ dvě vteřiny, ale jinak vážně skvělý..:D

Leave a Reply