29. 01. 2011
Reese se setkala s Barackem Obamou

Úplnou náhodou jsem na internetu narazil na článek o setkání Reese a Paula Rudda s americkým prezidentem Barackem Obamou (díky tomu mě také napadlo vytvořit rubriku Reese with…), a k celému setkání jsem našel i krátký článek z konce roku 2010.

Fotku najdete v nové rubrice Reese with…

Herečka a držitelka Oscara Reese Witherspoon se setkala s prezidentem Obamou, když natáčela loni ve Washingtonu svůj nový film How Do You Know. Celý štáb měl možnost si prohlédnou Bílý dům a Reese tuto zkušenost popsala jako docela absurdní. „Šli jsme do Oválné pracovny a tam měla zrovna Hilary Clintonová poradu s víceprezidentem Joem Bidenem. To bylo šílené,“ řekla Reese pro Entertainment Tonight.

Magazínu také prozradila, že začala i trochu zadrhávat v řeči, když s Obamou mluvila. Také přiznala, že se cítila trapně, když si nemohla vzpomenout na příjmení Owena Wilsona. „Ale Obama se choval úplně normálně, začla mluvit o filmu a já na to, že ‘My tady natáčíme film a… no, já hraji postavu, která no… pracuji s Owenem no… Owenem.’ Nemohla jsem si vzpomenout na jeho příjmení. A tak Paul řekl: ‘Wilsonem!’ Jako kdyby to byla hra,“ dodala k trapné situaci Reese.

Posted by: Greg
Reese
Comments (4)

4 Responses to “Reese se setkala s Barackem Obamou”

  1. Háretix napsal:

    No to pro ni muselo být zajímavé být tam kam se dostane jen pár lidí :) Na té fotce jí to moc sluší s Barackem :) S tím Owenem to mě dostalo, ale to se stane při takové situaci …

  2. Bliss napsal:

    tohle vážně musí být silný zážitek..:).. Jinak recenzi o Cizinci bych si přečetla moc ráda. Každý má svůj názor..:) Mně se byl moc líbil. Hlavně ta scéna „seš žravá“..:D To jsem se smála nejvíc..:D..

  3. Dee napsal:

    Ahoj, určitě ráda spřátelím=))
    Jinak HIMYM doporučuji, popravdě, ze začátku mě to moc nebralo, ale pak jsem se na tom stala závislá=)))
    Jdu si tě hned přidat=))

  4. Irmik napsal:

    to se neměla za co stydět, i mně občas vypadavaji jména :D a to třeba mých spolužáků, což by po 4 letech asi nemělo :D :D jo a k té rubrice, je moc fajn, já se k ní dokopávám už několik let… :D

Leave a Reply