09. 02. 2011
Reese by byla doktorka, kdyby nebyla herečka

Reese Witherspoon si už delší čas užívá skvělou kariéru herečky, když si zahrála v hitech jako Pravá blondýnka nebo Walk the Line. Sama herečka je velmi vděčná za úspěch, kterého dosáhla, a stáleje ohromena, jak se tím změnil její život. Když byla totiž mladá dívka, neměla sebemenší představu o tom, jaká se z ní stane hvězda.

„Můj život je úplně jiný, než jaký jsem myslela, že bude. Myslela jsem, že budu pracovat jako doktorka. Ale i teď si pořád myslím, že je dobé myslet na to, odkud jsem a pamatovat na to,“ prozradila Reese pro magazín Total Film. Reese ale pokračovala v odtajňování svých důležitých životních rozhodnutí od její výchovy až po morálku, kterou jí vštípila její rodina. Všechen její výběr filmových rolí byl pak ovlivněn těmito faktory, jako například film Odvlečen z roku 2007.

„Ovlivňuje to vše, co dělám, jaké filmy si vybírám. Například to, že jsem se rozhodla natočit film Odvlečen, způsobilo i to, že pocházím z velmi konzervativního politického zázemí. V mé rodině jsem to najednou byla já, kdo přišel z Los Angeles se všemi těmi bláznivými nápady,“ dodala Reese.

Source

Posted by: Greg
Reese
Comments (1)

One Response to “Reese by byla doktorka, kdyby nebyla herečka”

  1. Bliss napsal:

    já osobně jsem moc ráda, že je Reese herečka..:).. i když jako doktorka by byla taky naprosto úžasná..:)

Leave a Reply