15. 03. 2011
Reese nosí všude svou tašku s make-upem

Reese nesnáší, když se někde ocitně bez své oblíbené kosmetiky, ale současně dodává, že se snaží omezit množství kosmetiky, které s sebou bere. Reese k tomu řekla: „Mám hodně různách tašek s make-upem – jednu v autě, jednu v kabelce a jednu doma. Snažím se, aby toho nebylo moc, ale mám tam asi tak pět lesků na rty, řasenku, rtěnku a ještě pár dalších věcí.“ Jednou z věcí, na které herečka nedá dopustit, je bílá tužka na oči. Věří, že jí vždy pomůže vypadat svěže.

Když jsme se jí zeptali na nějaký módní tip, odpověděla: „Namalujte si oči krásnou bílou tužkou na oči, když jste unavení. Vždy vám to pak pomůže vypadat svěže!“ Reese také dodává, že klade větší důraz na svůj vzhled, čím je starší. „Také potřebuji hydratační krém, protože čím jste starší, tím víc musíte pečovat o svou pleť. Když se pak odlíčíte, musíte o svou pleť pečovat, například hydratačním krémem,“ dodala Reese.

Source

Posted by: Greg
Reese
Comments (7)

7 Responses to “Reese nosí všude svou tašku s make-upem”

  1. Nattynax napsal:

    No nemáme to my ženský těžký? :D Tohe chlapy netrápí ;)

  2. ana napsal:

    máme :-)
    však ja by som to aj niekedy brala, ale čo už nuž je to tak
    a nedivím sa reese, že sa o seba tak stará veď je to na nej aj krásne vidieť :-)

  3. Bliss napsal:

    Reese je krásná a je skvělé, že se o sebe takhle pečuje a stará se o sebe..:)

  4. Merylka napsal:

    Ahojky =) Moc se mi líbí tvoje Fan stránka o Reese =) Je to báječná herečka =) A proto mě napadlo jestli by si nechtěla spřátelit? =) Mám blog o Meryl Streep takže kdyby si chtěla tak napiš =) Byla bych moc ráda =)

  5. Cassie napsal:

    Ahoj, našla jsem zajímavý článek. Bohužel nemůžu potvrdit, že je úplně pravdivý: http://bleskove.centrum.cz/celebrity/drby/clanek.phtml?id=694322

  6. Greg napsal:

    Děkuji za odkaz, toto sice vypadá na bulvár, ale už jsem to včera četl v daleko serióznějších zdrojích. :) Hned to přihodím do novinek.

  7. Merylka napsal:

    Tak tomu se říká závislost =D I když já mám co říkat =D

Leave a Reply