27. 03. 2011
Reese se vdala za Jima Totha

Včera ráno se Reese vdala za svého přítele, filmového agenta Jima Totha! Určitě je to skvělá zpráva, protože všichni doufáme, že s ním bude Reese šťastná.

Svatba se konala na rodinném ranči v kalifornském Ojai a Reese se za Jima vdala v šatech od Monique Lhuillier za přítomnosti okolo 120 hostů, mezi nimiž byli také Tobey Maguire, Reneé Zellweger, Robert Downey Jr., Matthew McConaughey, Salma Hayek nebo Alyssa Milano. Jako svědek pak na svatbě byla nejlepší kamarádka Reese – Heather Rosenfield – a zúčastnily se samozřejmě také její děti – Ava a Deacon.

Novomanželé si vybrali i skladby, při nichž přicházeli k oltáři – Reese si vybrala skladbu „Here Comes the Bride“ a Jim zvolil „Tennessee Waltz“. Dvacetiminutový obřad vedl reverend Jimmy Bartz z kostelu v Santa Monice, který navštěvuje Reese s rodinou každou neděli. Pár si pak vzájemně vyměnil snubní prsteny, které navrhl klenotník William Goldberg.

Zatím nejsou žádné fotky (a kdo ví, jestli vůbec budou), ale kdyby se přece jenom něco objevilo, budu se snažit to sem hned přidat.

Source

Posted by: Greg
News
Comments (12)

12 Responses to “Reese se vdala za Jima Totha”

  1. Bliss napsal:

    jak už jsem psala, moc gratuluji..:) :)..

    Děkuji moc za poslání plakátu.. :).. už je přednastavený na podnělí a článek o designu už je na blogu..:)

  2. Merylka napsal:

    Přeji jim hodně štěstí a lásky do společného života ♥ =)

  3. Háretix napsal:

    Nádhera, moc jim to přeji, hlavně ať je Reese šťastná a též přeji mnoho štěstí a hlavně lásky :)

  4. ana napsal:

    tak teda gratulujem a prajem im veľa zdravia a šťastia a nech sa furt majú radi a vydržím im to čo najnajnajdlhšie :-)

  5. Cassie napsal:

    Přemýšlela jsem nad tím, jestli se včera vážně vdala. Jsem ráda, že je to nyní potvrzené :) Doufám že fotky budou, ale popravdě pochybuju… ze svatby s Ryanem jsem žádné nenašla. On asi na svatbě nebyl že?
    Abych nezapomněla: velká gratulace! :)

  6. Nattynax napsal:

    Včera jsem o tom slyšela, ale nevěděla jsem, jestli je to pravda. Takže je :) Představa zůstat s jedním člověkem do konce života je pěkná, tak snad se jim to podaří a budou šťastní :)

  7. Katie napsal:

    Dúfam, že im to spolu vyjde a že budú šťastní, veľmi im to želám :) A hádam sa objavia aj nejaké fotky :)

  8. Dee napsal:

    Moc jim gratuluji. Doufám, že spolu budou šťastný=))

  9. tayswiftteamnet napsal:

    Gratuluju moc!!! Jinak já jsem konečně zpět, tentokrát už fakt nastálo, omlouvám se za neaktivitu a doufám, že jsme stále affs a že se nic nezměnilo… Potřebovala jsem trošku pauzu :)

  10. Hild napsal:

    obrovskáá gratulace, snad jim to vydrží :)

  11. Jenny napsal:

    skvělá zpráva! moc jí gratuluji a snad jim to spolu dlouho vydrží :) Snad se objeví nějaké fotografie, moc by mě totiž zajímalo, jak vypadaly svatební šaty, které měla Reese na sobě. :)

  12. Crania napsal:

    Gratulujem! Je to skvelá správa! Prajem jej do života veľa, veľa šťastia. Nech jej to vyjde a pevne verím, že im to spolu dlho, dlho vydrží! Robert jej určite zagratuloval i za mňa, i keď o tom vlastne ani nevedel O:-) Ešte raz gratulujem! :)

Leave a Reply