31. 03. 2011
Pět věcí, které jste nevěděli o Jimu Tothovi

Narazil jsem na zajímavý článek o Jimu Tothovi, druhém manželovi Reese, jak jistě všichni víte. Autor článku sepsal hned pět věcí, které jste o Jimovi (možná) nevěděli.

1. Měl velmi skromný začátek pracovní kariéry. Poté, co se přestěhoval do Los Angeles, musel Jim pracovat pouze na podatelně firmy CAA. Až poté začal zastupovat hvězdy jako Scarlet Johansson, Robert Downey Jr. a další. Reese sice zastupuje taky agentura CAA, ale Jim osobně nikdy.

2. Je velmi inteligentní. Jim promoval na losangeleské Loyola Marymount University v oboru Politické vědy.

3. Je to pořádný chlap. Má rád sporty a řadí film Kmotr II mezi své oblíbené. Také se nehrbí, protože rád zajde do fitness centra. Svou fyzičku dokazuje, když s Reese běhá poblíž jejich domu v Brentwoodu.

4. Reese Jima zbožňuje. „Reese mluví pořád o Jimovi, navštěvuje ho v práci a nosí mu věci jako koláčky a jiné. Prostě ho zbožňuje,“ prozradil zdroj blízký Reese.

5. Její děti si o něm myslí, že je super. Její dcera Ava a syn Deacon si ho úplně zamilovali. „Jim nechal rodičovství Reese a pro děti je něco jako velmi dobrý kamarád. Je opravdový chlap a pro Reese je velmi dobré, že Deacon vyrůstá s někým takovým. Když jsou spolu, tak hrají různé míčové hry nebo se dívají na fotbal,“ dodal opět zdroj.

Source

Posted by: Greg
Reese
Comments (0)

Leave a Reply