20. 04. 2011
Setkání s Reese (video)

Web Popsugar nedávno v rámci propagace filmu Water for Elephants uspořádal soutěž o exkluzivní setkání s Reese. Výherkyní se stala dvacetiletá Laura Jane a dostala tak možnost nejen natočit s Reese rozhovor, ale také se setkat se slonicí Tai a dalšími slony.

Zatím je k dispozici první část videa, ale už brzy budou další. Takže kontrolujte tento článek.

Update: Dnes byla zveřejněna druhá část, kde Laura zažívá trénink s cirkusovými akrobaty. A zítra už konečně rozhovor s Reese. Vše najdete v celém článku.

Update #2: A včera jsme se konečně dočkali posledního videa, kde uvidíte, jak Laura zvládla rozhovor s Reese.

Posted by: Greg
Videos
Comments (5)

5 Responses to “Setkání s Reese (video)”

  1. Bliss napsal:

    páni.. jak já Lauře závidím..:D.. ale když se jmenuju stejně jako ona, tk by se mi mohlo taky poštěstit..:).. musím říct, že mě dostala její počáteční reakce..:D

  2. susan napsal:

    Je tak to se teda má, musel to být úžasný zážitek a to nejsen setkání s Reese ale i to focení a tak jak je koneckonců vidět na videích:)

  3. Nattynax napsal:

    Páni, já bych měla před tím setkáním takovou trému! Taky jsem kolikrát přemýšlela, na co všechno bych se zeptala Angeliny, kdybych měla možnost s ní udělat rozhovor ;)

  4. Crania napsal:

    Tak to jej srdečne gratulujem, určite si to užila! :)

  5. ana napsal:

    no tak tá toho zažila…..okrem reese jej závidím aj toho sloníka (juj jak ja milujem slony) a tie akrobatické kúsky to jej závidím, že mala odvahu, mňa by na to nedali :-)
    a reese bola vážne zlatá a laura na to, že to robila asi prvý krát mala dobré otázky :-)
    gratulujem jej toto je len raz za život :-)

Leave a Reply