23. 08. 2011
Reese Witherspoon je perfektní rodič

ParentReese Witherspoon je často obdivována pro své pozoruhodné rodičkovské schopnosti, přičemž je ale stále schopna „produkovat výbornou práci“. Herečka je matkou jedenáctileté Avy a sedmiletého Deacona, které má se svým bývalým manželem Ryanem Phillippem. Reese, která se v současné době vdaná za Jima Totha, je především oceňována za svou schopnost skloubit rodinný život s kariérou herečky.

Alison Sweeney, hvězda několika reality show, tvrdí, že blonďatá kráska je vzor pro všechny matky po celém světě, a dodává, že je Reese uznáváná také díky svým rodičkovským schopnostem. „Řekla bych Reese Witherspoon,“ odpověděla Allison na dotaz, kterou z hollywoodských matek uznává nejvíce. „Ona je někdo, kdo je podle mě výborná matka, má toho za sebou opravdu hodně a přesto má ke všemu výborný přístup a ještě stíhá odvádět skvělou práci. Snaží se vyhýbat světlům reflektorů, ale přesto je pracovitá a úspěšná. Obdivuji ji.“

Source

Posted by: Greg
Reese
Comments (5)

5 Responses to “Reese Witherspoon je perfektní rodič”

  1. Cassie napsal:

    Já souhlasím. Ten smysl pro rodinu na ni oceňuji…. další z věcí, proč jí mám tak ráda ;)

  2. Petra napsal:

    Naprostý souhlas, z ní by si některé slavné matky (nechci jmenovat, ale třeba taková Britney Spears) měly brát příklad.

  3. Gigi napsal:

    Reese obdivuju,že je skvělá herečka a zároveň i úžasná matka.Zaslouží si velký respekt!

  4. Irmik napsal:

    naprosto souhlasím s tímto názorem a určitě bude pravdivý, na Reese jsem neslyšela co se týká rodičovstvý jediné křivé slovo, ze stejného důvodu obdivuji Angelinu, musí být nesmírně obtížné skloubit hraní a starání se o rodinu, těmto dvěma se to ovšem daří :)

  5. Háretix napsal:

    Plně souhlasím, ona se o svoji rodinu strá velmi dobře :)

Leave a Reply