08. 03. 2011
Reese opět zahajuje boj proti domácímu násilí

Reese Witherspoon, 34-letá herečka, která má dvě děti – 11-letou Avu a 8-letého Deacona – se vrací ke kampani kosmetické firmy Avon. Kampaň se zaměřuje na prodej speciálních náramků, které se ve Velké Británii prodávají za 5 liber a výtěžek z prodeje půjde do fondů bojujících proti domácímu násilí. Konkrétně peníze získají nadace Refuge, Women’s Aid a Unifem.

Reese, která je světovou velvyslankyní Avonu a také čestnou členkyní Nadace pro ženy, k tomu řekla: „Ačkoliv se podobné problémy mohou zdát jako nepřekonatelné, existují způsoby pro ženy a muže z celého světa, jak skoncovat s násilím namířeným proti ženám po celém světě. Nový náramek od Avonu je jednoduchý, ale účinný prostředek k vydělání peněz na boj proti domácímu násilí. Jako žena a jako matka Vás žádám, aby jste se připojili i Vy, a to právě v den Mezinárodního dne žen, koupí a nošením tohoto náramku.“

Pokud Vás tato problomatika zajímá, můžete si k ní přečíst i oficiální tiskovou zprávu.

Source

Posted by: Greg
News, Reese
Comments (3)

3 Responses to “Reese opět zahajuje boj proti domácímu násilí”

  1. ana napsal:

    to je od nej vážne pekné :-)

  2. Nattynax napsal:

    Domácí násilí je opravdu ceslosvětově velký problém, ať už se týká žen, dětí nebo dokonce i mužů. Je potřeba na to stále upozorňovat. Reese je skvělá!

  3. Bliss napsal:

    já jsem naprosto nadšená, že se Reese takhle angažuje..:).. souhlasím.. násilí je opravdu velký problém, měl by se řešit..:)

Leave a Reply