22. 07. 2011
Candids na webu

V podstatě už od začátku fungování tohoto webu řeším neustálé dilema, zda dávat do galerie fotky Reese, které jsou pořízené během jejího civilního života, tzv. candids. Vím, že to Reese není vůbec příjemné, ale když ona vypadá na těch fotkách tak báječně. Na druhou stranu ale vím, že i celebrity mají rády své soukromí. Proto jsem to doposud řešil tak, že jsem dával jen candids, na kterých se Reese usmívala a bylo vidět, že jí to není nepříjemné.

Sám se ale spíše přikláním k názoru, že bych tyto fotky z webu vyřadil úplně. Vím, že se z mé strany jedná spíše o okamžité rozhodnutí, ale je pravda, že už o tom přemýšlím hodně dlouho. Nejsem sice rozhodnutý na sto procent, ale jak už jsem psal, přikláním se spíše k zamítavému názoru. Fotky, co už jsou v galerii, tam asi nechám a všichni asi víte, kde hledat nové fotky. Přesto bych ale rád znal Váš názor, který můžete napsat do komentářů.

Posted by: Greg
Photos, Site
Comments (7)

7 Responses to “Candids na webu”

  1. Lovettka napsal:

    Já si myslím, že Tvoje rozhodnutí je dobré, ale tohle by sis asi měl zvážit hlavně sám, jestli ano nebo ne. Osobně jsem dost proti „candidts“ obecně, obzvlášť když i celebrita řekne, že jí to příjemné vůbec není. My třeba na web o Martě takové fotky zásadně nedáváme, stejně jako bulvární články, ale to je trochu jiná situace, protože já o tom s Marti mluvila i osobně a vím, jak jí takové fotky a články mrzí. A navíc takové fotky jsou na netu všude možně, není zas tak těžké si je najít, pokud někomu budou chybět. A promiň za délku komentáře, trošku jsem se rozepsala :-)

  2. Sába napsal:

    Podle mě by ses měl rozhodnout tak jak si myslíš, že je to nejlepší a ne se rozhodovat podle názoru jiných lidí. Web je tvůj a měl by si ho vést tak jak chceš a jak si myslíš, že je to nejlepší. Na druhou stranu si myslím, že tím že ty fotky nebudeš přidávat jen ty se nic nezmění a ten kdo ty fotky bude chtít vidět se podíva na jiný web. Na mém blogu je to trošku jiné, protože o všech co mám blog si své soukromý střeží skvěle, takže fotky od paparazzi, které by těm celebritám vadili se objevují jen málokdy. A když se nějaké fotky objeví tak jsou to třeba ruzných akcí, předávání cen nebo tak..:)

  3. ana napsal:

    ako už povedali predo mnou tvoj web, tvoje vedenie, tvoje rozhodnutie…..určite chápem tvoje rozhodnutie aj ja som chvíľu mala takúto dilemu….ale musíš sa rozhodnúť sám….na jednej strane to chápem na druhej to bude troška škoda, ale ako si hovoril je to pre nich určite nepríjemné….ale je to bohužiaľ súčasť toho čo si vybrali

  4. Bliss napsal:

    Já nevím, byla by to podle mě docela škoda, ale je to tvoje rozhodnutí, samozřejmě.. také chápu, že to určitě není celebritám příjemné.. tak se těším, jak se rozhodneš..:)..

    Jinak mám pro tebe scany z časopisu „Právo“, kam ti je mám poslat? :).. Jo a chtěla jsem ti poděkovat, protože díky tobě už konečně můžu hodnotit filmy i komentářem! :D.. děkuju moc..:)

  5. Irmik napsal:

    určitě je to dobrý úmysl, sama jsem tak jednou, no možná víckrát spekulovala. Vím, že to celebrity nemají rády a často mi jich je líto, ale sama bych si asi nedokázala odpustit fotky candids s Angie a tak bych je nerada upírala i ostatním… jen můj názor. Na druhou stranu pokud se rozhodněš k tomu, je sem nedávat, budeš mít můj obdiv :)

  6. Nattynax napsal:

    Myslím, že můj názor znáš min. z našeho fóra, kde jsem řešila tyto fotky s Angelinou. Sama nevím, jestli bych dokázala upustit od přidávání všech candids, ale fandím každému, kdo se proto rozhodne. Nejde jen o Reese samotnou, která se svou popularitou nějak popere, ale taky o její rodinu a hlavně děti. Nevím, proč vlastně lidi považují celebrity za veřejný majetek..

  7. Petra napsal:

    Myslím, že by to byla škoda… já osobně se na candids ráda kouknu, a jelikož jsem ženská, zhodnotím, co si Reese třeba ráda obléká, jaké doplňky nosí (to by byla mimochodem výborná sekce, klidně s tím pomůžu) a tak dále. Ale je to tvoje rozhodnutí :-)

Leave a Reply