23. 07. 2011
Candids, svatební cesta a kresba

Vím, že je to trochu divný nadpis, ale jde o víc věcí, takže je napíšu všechny do jednoho článku. Za prvé, už jsem se definitivně rozhodl, že už žádné další nové candids Reese přidávat nebudu a nebude to první web o Reese, který k tomuto kroku přistoupil. Vím, že je to škoda, ale kdo se chce na fotky podívat, určitě si je najde. Staré fotky mazat nebudu z důvodu, kdybych své rozhodnutí přece jenom někdy změnil. S tím souvisí i to, že bych chtěl trochu doplnit galerii, snad na to najdu dost času.

Za druhé, Reese je v současné době se svým manželem Jimem na svatební cestě v Paříži, takže doufám, že si ji pořádně užijí a v pořádku se vrátí domů.

A jako poslední zprávu mám úžasnou kresbu Reese od magg. Je opravdu nádherná, takže se na ni určitě podívejte.

Reese BM

S tím, že sem nebudu přidávat candids také souvisí to, že zde bude asi méně článků. Budu se to snažit kompenzovat větším množstvím novinek, ale ty jsou na přidávání o něco časově náročnější a času teď opravdu moc nemám. Takže se omlouvám.

Posted by: Greg
News, Reese, Site
Comments (10)

10 Responses to “Candids, svatební cesta a kresba”

  1. Háretix napsal:

    Tvoje rozhodnutí chápu, taky sem nad tím přemýšlel, ale jelikož s Angie moc candids není a když jo tak je to ve stádiu kdy jí to nejspíše nevadí tak je dávam neustále. Kresba je jinak moc hezká, Magg se to povedlo :)

  2. Rézi napsal:

    Stejně jako Háretix to plně chápu. Co se týká času, tak se mi zdá, že je ho každý den míň a míň. Zrovna nedávno jsem si říkala, že bych potřebovala, aby den měl alespoň třicet hodin, ale mám dojem, že nakonec ani to by mi nestačilo :-D Jinak v Paříži musí být krásně, takže si to Reese určitě užívá a ta kresba je úžasná – Magg má opravdu talent – můžu jenom závidět :-)
    p.s.Děkuji za přidání na CSFD a za bod – také jsem si Tě přidala, jak už jsem psala taky Bliss, tak vám se bod ode mě objeví bohužel až za šest měsíců… Mám tam účet moc krátkou dobu :-)

  3. Bliss napsal:

    Dobře, tvé rozhodnutí chápu a 100% ho respektuji..:).. Jinak přeji Reese, ať si svatební cestu užije Paříž je nádherné město a Magg je vážně šikovná..:)..

    Jaký máš mail? :)

  4. Sába napsal:

    Tvé rozhodnutí chápu, kresba je nádherná! Magg se povedla..:)

  5. SiMiKa napsal:

    kresba je uzasna! candids som trochu smutna ale nevadi no :D btw to ze su na svadobnej ceste som niekde citala v nejakom casopise ale uz neviem v akom :D

  6. Hild napsal:

    Krásná kresba, Magg má opravdu talent :)

  7. susan napsal:

    No s candids fotkama mě to trochu mrzí, protože Reese je měla strašně krásný, ale máš pravdu, že najít se dají, koneckonců ted jsem viděla fotky z jejich líbaněk v Paříži:))

    A ta kresba od magg je vážně krásná:)

  8. Nattynax napsal:

    Úplně rozumím tvému rozhodnutí s candids a oceňuji, že ses k tomu rozhodl. Mně osobně některé fotky např. u Angeliny přijdou opravdu až zasahující do soukromí, takže já osobně se je snažím aspoň omezovat. Ano, jsou sice slavní, ale mně by se taky nelíbilo, kdybych seděla třeba v autě a někdo mi před okýnkem cvakal fotoaparátem před obličejem.
    Btw a nevím co je to za nesmysl, že Angelina má málo candids…kdekoliv se objeví, tam jsou paparazzi

  9. arven napsal:

    páni já myslela, že je to fotka a ne že je to nakreslené, je to nádhera!!!

  10. ana napsal:

    kresba krásna a honeymoon v paríži….och to dievča sa má :-)

Leave a Reply